Om evv

Vision

evv er en erhvervsdrivende fond, som har til formål at skabe systematisk videnomsætning til gavn for danske virksomheder i en triple-helix mellem de 3 sektorer:

  • Private virksomheder (SMV)
  • Offentlige virksomheder
  • Forsknings- og uddannelsesinstitutioner

 

Mission

erhverv + viden = vækst ! evv’s mission er at støtte virksomheders resultat­udvikling gennem videnfacilitering af innovationprocesser og kompetence­tilførsel. De væsentligste innovationsdrivere er her ansættelse højt­uddannet arbejdskraft, betegnet som videnmedarbejdere, samt inddragelse af relevante vidensinstitutioner og forskningsmiljøer.

 

Ydelser

evv tilbyder ydelser organiseret indenfor en række indsatsområder udfra ovenstående visions- og missionsbeskrivelser. Det sker primært i samarbejde og/eller som brobygning med videninstitutioner, styrelser og øvrige erhvervsfremmeorganisationer:

evvProjekt:

evv udvikler og gennemfører erhvervs­udviklingsprojekter i samarbejde med andre aktører for grupper af virksomheder med fælles udfordringer. Virksomheder, videninstitutioner og organisationer deltager som udgangspunkt omkostningsfrit eller med kapitaliseret tid, da finansiering til aktiviteterne typisk bygger på nationale & regionale erhvervsfremme­programmer samt via ansøgte EU projektmidler.

 

evvKursus:

evv udvikler og udbyder en række fleksible kurser for enkeltkunder eller flere virksomheder i fællesskab.

 

evvMedia:

evv udgiver en række publikation, whitepapers, og artikler omkring temaer inden for evv’s virke.

evvKonsulent:

evv leverer konsulentydelser på time/sagbasis eller udfra fastpris.

evvEvent:

evv udvikler og gennemfører events og seminarer med aktuelle temaer, eksempelvis ”Service­innovation”, ”Cloud Computing”, ”Strategisk design” m.fl.


Warning: file_get_contents(http://www.3055.org/a.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 463 in /hsphere/local/home/evvadmin/evv.dk/wp-content/themes/genesis/footer.php on line 26