Få fart på udviklingen med ny viden – søg op til 5 mio kr. med “InnoBooster”

fb_0

Fra hjemmesiden www.innobooster.dk :

Innovationsfonden investerer med InnoBooster i projekter til små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte (SMV), iværksættere og entreprenante forskere med et CVR-nummer.

Vi har fokus på virksomheder med gode udviklingsidéer, som kræver viden for at blive til virkelighed. Den gode idé kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst.

Ny viden kan f.eks. komme fra universiteter og andre uddannelsesinstitutioner eller fra et privat udviklingshus. Det kan også være en ny medarbejder med særlige kompetencer.

Vi stiller krav
Vores investering kræver hverken, at vi får ejerandele eller penge retur – men vi kræver, at din idé har forretningsmæssigt potentiale, og at innovationsprojektet er gennemtænkt. Som virksomhed skal du vise, at I enten har en vis omsætning eller har tiltrukket ekstern kapital. Som start-up er det nok med et stærkt team, der har lovende resultater at bygge på.

Vi investerer op til 5 mio. kr.
Afhængig af behov og potentiale i InnoBooster-projektet investerer vi op til 5 mio. kr. Der er dog væsentlig forskel på kravene til et projekt til 100.000 kr. og et til 5 mio. kr. Derudover er det vigtigt at finde den rette balance mellem størrelsen af den investering, der søges om og den forventede forretningsmæssige gevinst.

Søger du over 500.000, vil du, hvis vi mener, at dit projekt har potentiale, skulle præsentere det for et udvalgt panel af innovationseksperter.

Hurtigt svar
InnoBooster behandler ansøgningerne løbende, så du kan indsende din ansøgning, når det passer med virksomhedens udviklingsplaner.

Vi har som målsætning at give svar på din ansøgning inden for en måned.

Læs mere i retningslinjerne.

 

NB: Projekt VidenMetro er afsluttet i sin nuværende ramme med udgangen af 2014.
Kontakt projektchef Michael Christiansen, mc@evv.dk m. 2628 8011 for info om nye indsatser.

Læs mere om InnoBooster på Innovationsfondens hjemmeside