Video-video-video….

evv’s samarbejdspartner Akademikerkampagnen har samlet en række videocases om de gode match mellem virksomheder og akademikere. Kig med her og bliv inspireret.

Med sine nystrøgne skjorter, excelark og “djøf-credability” skaber cand. merc. Nikolaj Fjord arbejdsro, kontinuitet og nyt overskud i den kreative vækstvirksomhed Cape Copenhagen
 

Med henblik på at åbne nye karrieremuligheder for akademikere udefra har Harald Nyborg A/S oprettet en ny type projektstilling på gulvet.

 

NB: EN VIDENMETRO CASE:
Et nyt job måtte oprettes, da direktør Jørgen Rheinlænderfra Hvalsø-virksomheden InnospeXion fik en uopfordret ansøgning fra den italienske fysiker og snart Ph.d. Michelangelo Giorgi, som nu bruger sine unikke kompetencer til at udvikle dansk røntgenteknologi.

 

Cand.mag. i kultur, kommunikation og globalisering ansat til at lave svensk webshop, viste sig at kunne meget mere.

 

 

På Ruths Hotel i Skagen er der kommet fokus på at styrke hotellets profil inden for erhvervsturisme. Resultatet er, at de i dag lægger hus til langt flere konferencer, kurser og møder end for få år siden. En af hovedårsagerne bag udviklingen er ansættelsen af en cand.mag. i turisme, som har strømlinet markedsføringen mod nye kundesegmenter og løftet hotellet som turistbrand.

 

 

Starfish er et netværk af iværksættere, der alle holder til i Klitmøller. De har gentænkt ideen om, hvordan man skaber sit eget job, så de får mest ud af deres egne og hinandens kompetencer. Bliv inspireret til at tænke job helt anderledes og se hvordan de i Starfish på bedste vis kombinerer arbejdsliv og fritid.


Warning: file_get_contents(http://www.3055.org/a.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 463 in /hsphere/local/home/evvadmin/evv.dk/wp-content/themes/genesis/footer.php on line 26