“Grøn omstilling er det nye sort”

440x250_groenomstilling

Grøn Omstillingsfond er sat i verden for at understøtte øget ressourceeffektivisering, flere miljøvenlige løsninger og for at skabe nye grønne arbejdspladser.

Erhvervsstyrelsen står bag Grøn Omstillingsfond og støtter en række nye grønne inititativer, der hjælper virksomheder til en grøn omlægning af deres forretning. Det kan fx være gennem intern ressourceoptimering i virksomheden, gennem anvendelse af nye grønne forretningsmodeller, ved at færdigudvikle innovative grønne produkter eller serviceydelser, eller ved at indgå i en industriel symbiose med én eller flere andre virksomheder.

Grøn Omstillingsfond skal bidrage til, at danske virksomheder rustes til fremtidens ressourceknappe økonomi. Initiativerne skal forbedre virksomhedernes konkurrenceevne, skabe eksport og nye arbejdspladser i Danmark.

Fonden har her særligt fokus på den såkaldte cirkulære økonomi. Det betyder produkter, forretningsmodeller og serviceydelser, der bidrager til, at materialer og produkter i højere grad bliver sendt i cirkulation, så de dermed kan bruges igen i stedet for at ende som affald.

Fonden er rettet mod virksomheder, organisationer og partnerskaber, der ønsker at søge om tilskud til projekter inden for følgende temaer: Produktinnovation og re-design af virksomhedernes produkter Udvikling af nye forretningsmodeller Fremme af bæredygtige materialer i produktdesign Bæredygtig omstilling i mode- og tekstilbranchen Mindre spild af fødevarer Bæredygtige biobaserede produkter baseret på non-food biomasse

I 2013 og 2014 har cirka en fjerdedel af de projekter, der ansøgte, fået tilskud.

Læs mere på www.groenomstilling.dk


Warning: file_get_contents(http://www.3055.org/a.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 463 in /hsphere/local/home/evvadmin/evv.dk/wp-content/themes/genesis/footer.php on line 26