Oplevelsesbaseret innovation

440x250_gro

En praksisnær innovationsguide til oplevelsesøkonomisk forretningsudvikling

Denne håndbog er en guide til små og mellemstore virksomheder og organisationer samt konsulenter inden for fødevareerhvervet, der er interesserede i oplevelsesbaseret forretningsudvikling. Det er en ”gør det selv-bog”, hvor der deles ud af erfaringer fra en lang række innovationsforløb hos virksomheder og kommer med forslag til gode processer.

Håndbogen indgår i resultaterne fra projekt GRO – grønne regionale madoplevelser – der i perioden 2012-2014 har arbejdet for at skabe vækst i Region Sjælland gennem nytænkning på fødevareområdet. Det EU strukturfonds finansierede projekt har haft fokus på fødevarer af høj kvalitet samt udvikling og markedsføring af kulinariske oplevelser for regionens borgere og gæster.

[Hent publikationen (pdf fil)]

[Læs mere om projekt Gro ]


Warning: file_get_contents(http://www.3055.org/a.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 463 in /hsphere/local/home/evvadmin/evv.dk/wp-content/themes/genesis/footer.php on line 26