VidenMetro – genvej til vækst via viden! (afsluttet)

440x300__vm2015

NB: Projekt VidenMetro.dk er afsluttet i sin nuværende udgave med udgangen af 2014.  For info kontakt Projektchef Michael Christiansen (varetager al daglig kontakt i Fonden evv): mc@evv.dk m. 2628 8011.

I VidenMetro har vi i 2012-14 hjulpet region Sjællands små og mellemstore virksomheder med at få udbytte af at ansætte en højtuddannet videnmedarbejder som vækstdriver! Projektet slutter med udgangen af 2014, og har skabt over 150 nye jobs, praktikker og forløb for højtuddannede. Læs mere i Driftstatus.

Økonomer, ingeniører, humanister, designere eller marketinguddannede etc. – alle har de en længere videregående uddannelse og viden på et højt fagligt niveau! Det får virksomheder omsat til en bedre bundlinie ved at få hjælp til at afdække nye opgaver og kompetencebehov. Med en højtuddannet videnmedarbejder bliver vejen banet for ny vækst ved, at I effektivt og hurtigt får løst strategiske opgaver inden for
  • salg og markedsføring
  • udvikling af nye produkter og ydelser
  • optimering af produktion og processer
  • ledelses- og organisationsudvikling